Beeren

Beeren

Beeren Bodywear staat bekend om zijn goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Daarom is het al vele jaren een begrip bij Babyplezier. Het assortiment dat wij van Beeren voeren zijn is het baby en kinderondergoed, kinder pyjam's en de babyslaapzakken.

De frisse en moderne uitstraling van de verpakkingen, gecombineerd met de goede kwaliteit en uitstekende pasvorm van de producten, maken dat Beeren Bodywear al vele jaren een absoluut succes is.

Beeren slaapzakken

Een Beeren Bodywear slaapzak bied heerlijk slaapcomfort voor het kind, door de maatvoering is dit al vanaf het allereerste begin. Door de zachte katoenen stof slaapt je baby als een roosje. Om je kindje klaar te kunnen maken voor z’n slaapje kies je voor de slaapzakken van Beeren. De Beeren slaapzakken gemaakt van zachte katoenen stof en voorzien van lange mouwen. De slaapzakken zijn verkrijgbaar in de maat 50-68 en 74-90 cm. Natuurlijk zijn ze voorzien van leuke modieuze printjes.

Beeren pyjama's

Beeren heeft ook leuke pyama’s voor zowel jongens als meisjes maar ook universele. De pyjama’s sluiten goed aan en zijn gemakkelijk aan- en uit te doen. Wij als verkooppunt hebben de Beeren Bodywear pyjama's tot maat 92 in ons assortiment opgenomen . Zo vind je hier altijd een passende pyjama gedurende de gehele babytijd en de tijd daarna. Heb je de pyjama’s eenmaal ontdekt dan wil je niks anders meer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.