Geboorte snoep

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Geboorte snoep en andere traktaties

Geboorte traktatie snoep, geboorte chocolade en bedankjes in vele uitvoeringen. De meest bekende geboorte traktatie is de beschuit met muisjes in het roze of blauw. Maar tegenwoordig zijn er veel meer traktaties beschikbaar.

Het is natuurlijk leuk om te trakteren bij de geboorte van een jongentje of meisje, maar er zijn bij een zwangerschap vele momenten om iets lekkers uit te delen. Babyplezier laat zien dat er vele mogelijkheden zijn als je wat anders wenst bij de geboorte van een meisje of jongen.

Geboorte snoepjes

Geboorte snoep en geboorte chocolade word ook gebruikt om op originele wijze een geboorte aankondiging te doen. Wat dacht je van geboorte snoep of chocolade voor de gasten van een babyshower of kraamfeest. Jullie kraamfeest of babyshower wordt met deze geboorte traktaties een groot succes! Al het geboorte snoep bij een geboorte aankondiging is natuurlijk leuk verpakt tot unieke en origineel cadeautje.

Geboorte traktaties

Het grote broertje of zusje vindt het heel leuk dat er een baby in het gezin bijgekomen is en zal het zeker leuk vinden als hij/zijn in de klas een geboorte traktatie mag uitdelen. Ook heeft Babyplezier voor deze gelegenheden de juiste traktatie.Vaak wordt aan de kraamvisite een geboorte traktaties  / bedankje meegegeven als blijk van waardering. Babyplezier heeft ook hier de nodige producten voor om leuke traktaties te maken. 

Geboorte traktaties bestellen doe je eenvoudig online via de website van Babyplezier en alles is per stuk leverbaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat