Muziekdoosjes

Muziekdoosjes

Muziekdoosjes voor de baby zijn verkrijgbaar in vele vormen, maar de basis blijft gelijk. Het is een muziekinstrument dat behoort tot de lamellofonen. Na het "opwinden" van de veer zal de muziekdoos een melodietje laten horen. Vaak zijn het voor ons bekende melodietjes. Een baby zal vaak rustig worden van het rustgevende geluid

Er zijn vele vormen muziekdoosjes verkrijgbaar. De meest bekende zijn de op draaibare van de mobile waaraan dan leuke figuurtjes hangen.

Muziekknuffels

Tegenwoordig worden muziekdoosjes ook verwerkt in knuffels die bij de baby gelegd of gehangen kunnen worden. Dit noemen we dan ook muziekknuffels. Door middel van een trekkoord wordt het muziekje in werking gezet.

Bewegende muziekdoosjes

Voor de wat oudere kinderen hebben wij het bewegende muziekdoosje. Deze zijn vaak van hout gemaakt en hebben bewegende poppetjes die dansen op de muziek. Het melodietje is dan vaak afgestemd op de dansende figuurtjes.

Moderen muziekdoosjes

Tegenwoordig zijn er ook vele "moderne" muziekdoosjes en knuffels die via elektrisciteit of baterijen muziek maken waar de babyrustig van wordt.

Muziekdoosjes voor je baby 

Welk muziekdoosje je ook wenst, Babyplezier heeft een verrasend grote collectie. Ben je nu op zoek naar een muziekdoosje om op te hangen of een muziekdoosje in de vorm van een knuffel, Babyplezier heeft het!
Wil je advies of informatie over een baby muziekdoosje ? Dan helpen wij je graag verder neem vrijblijvend contact met ons op!  Natuurlijk mag een bezoekje aan één van onze winkels ook. Wij helpen je graag!

Geen producten gevonden voor deze selectie.