Lalaboom

Lalaboom Educatief speelgoed

Lalaboom is er ingeslaagd om de eeuwenoude kralensnoer te laten herontdekken door kinderen. Dit alles gebaseerd op het Montessori principe.Bij dit principe is de insteek dat het kind het zelf moet leren. Met de aangereikte materialen. Tevens als het kind merkt dat iets niet goed is het verbeterd en leert van de gemaakte fouten.

Lalaboom kralen

De Lalaboom speelgoed kralen stimuleren deze leerkurve, nieuwsgierigheid, het logisch denken en de motorische vaardigeheden bij de kinderen. De Lalaboom kralen zijn niet alleen mooi en kleurrijk. Ze geven kinderen van 1 tot circa 3 jaar, stap voor stap de ontwikkeling die het nodig heeft. Het stapelen, bouwen, rijgen, mixen en combineren.Lalaboom educatief speelgoed voor jong en oud.

Babyplezier heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod van dit vrolijk educatief speelgoed. Je kleintje zal urenlang genieten met het vrolijk gekleurd speelkralen van Lalabooom!

Bij Babyplezier kan je veilig online speelgoed kopen. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies of vragen. je kan ook langs komen in onze winkel.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. Lalaboom stapelboom met kralen
    Normale prijs € 17,99 Aanbiedingsprijs € 14,39
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
WhatsApp Chat WhatsApp Chat