Loopstoeltjes

Loopstoel

Loopstoeltjes voor de baby zijn in vele soorten en uitvoeringen en merken verkrijgbaar. Een baby loopstoel is ideaal voor de kleine die al (zelfstandig) kan staan en zitten, maar nog niet zelfstandig kan lopen. Zelfstandig leren lopen wordt met een loopstoel gestimuleerd. Zo wordt dit ook ervaren door het kind, deze kan namelijk nu zelfstandig de wereld ontdekken. De meeste loopstoeltjes zijn verstelbaar in hoogte hierdoor groeit dit speeltoestel met het kind mee.

Een loopstoeltje is vaak voorzien van een speeltje zodat de baby zich kan vermaken. Sommige stoeltjes zijn zelfs om te bouwen naar een looptrainer / babywalker. Bij de laatste uitvoering zit het kind niet meer maar gaat zelfstandig de eerste stapjes maken achter het speeltoestel.

Loopstoel jongen / meisje

Een loopstoeltje is een speeltoestel met verschillende speeltjes voor de baby. Hierbij worden vaak voor jongens en meisjes verschillende speeltjes toegepast net zoals verschillende kleuren. Voor de loopstoeljes geldt dit ook. Zo heeft ieder merk wel verschillende uitvoeringen.

Wanneer een loopstoeltje?

Een loopstoel gebruik je als je baby nog niet zelfstandig kan lopen maar wel zitten, dit is dus per baby verschillend. Vaak is dit ergens vanaf circa 7-8 maanden. Het stoeltje is vaak de opvolging van het wipstoeltje. Een loopstoel kun je ook gebruiken om je baby heerlijke hapjes te geven. Een looptrainer heeft vaak een afneembare speelblad, indien dit verwijderd is kan het kind ook leren zelfstandig zijn tussendoortje te nemen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. -6%
    Loopstoel Topmark Sky Blue
    Normale prijs € 47,95 Aanbiedingsprijs € 44,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina