Babyshower meisje

Babyshower versiering voor een Meisje

Is er een meisje op komst en jij mag de babyshower organiseren voor de aanstaande moeder? Dan ben je hier aan op de juiste plaats aangekomen voor orginele ideeen. Met onze uitgebreide babyshower versiering voor een meisje hoef je namelijk niet meer verder te zoeken en zal het feest een verrassing zijn. Met de versiering die wij in ons assortiment hebben kleur je het hele huis roze en is je feest tot in de puntjes verzorgd. 

Babyshower thema's

Naast losse versiering zijn er ook babyshower thema's verkrijgbaar. Een thema bestaat vaak uit slinger, ballonnen, bordjes, bekers en andere aankleding, allemaal voorzien van de zelfde opdruk. Zodat alles in stijl gepresenteerd kan worden. Natuurlijk is deze en alle andere versiering ook los verkrijgbaar. Van babyshower slingers en ballonnen tot tafeldecoratie en DIY aankleding, je zult het allemaal hier vinden.

Je kunt de ruimte waar het feest gehouden wordt flink versieren met roze producten. 

Aanstaande moeder

Naast de versiering is het ook leuk om de aanstaande moder in het zonnetje te zetten met een sjerp en kroontje voor de "mommy to be". Op deze manier wordt de babyshower nog specialer voor de aanstaande moeder.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 111

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 111

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst