Kado's

Cadeautjes

In deze categorie hebben wij kleine cadeautjes samen gebracht. Uiteraard hebben vele van deze cadeaus betrekking op de zwangerschap. Zo hebben wij verschillende zwangerschaps aankondigingen om te vertellen aan ouders, familie of vrienden dat je zwanger bent.

Gepersonaliseerde cadeaus

Hier vindt je vele kraamkado's waarop je de naam en/of geboorte datum van de baby op laten maken. Dit zijn ondermeer baby badjas met naam, knuffel en knuffeldoekjes met naam, handoek met naam maar ook rompertjes en slabbertjes die geborduurd of bedrukt kunnen worden. 

Kadoartikelen

De categorie kadoartikelen bevat vele kleine cadeautjes voor verschillende personen. Zo hebben wij speciale kadootjes voor de juf en meester om ze te bedanken voor het schooljaar. Maar uiteraard veel meer zwangerschaps cadeautjes, zo zijn er voor de verschillende personen verschillende geboorte aankondigingen om op een originele manier te vertellen dat je zwanger bent. Deze zijn er voor opa en oma, maar ook voor oom en tante.

Wat dacht je van leuke cadeautjes met de tekst "wil je mijn peetoom" of "wil je mijn peettante worden". 

Natuurlijk mogen de grote broer en/of zus ook niet vergeten worden bij de geboorte, ook dit soort cadeautjes zijn hier te vinden. 

Sierraden

Voor de (aanstaande) moeder hebben wij verschillende sierraden in het assortiment opgenomen. Dit zijn vaak leuke kado's om zomaar te geven.

Muziekdoosjes

Muziekdoosjes zijn leuk om te geven als kraamcadeau als je echt niet meer weet wat je de ouders en baby moet geven.

Zilverwerk

Zilveren cadeaus zoals fotolijstjes, bestek en spaarpotten zijn hier te vinden. Deze blijvende cadeaus worden zeer gewaardeerd door de ouders als ze cadeau gedaan worden.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 461

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 461

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst