Gender reveal party

Wat is een gender reveal party?

Bij een Gender Reveal Party maken de ouders het geslacht bekend van de baby. Tijdens deze party worden dan vaak familie en vrienden uitgenodigd om van de bekendmaking een bijzonder moment te maken. Vaak wordt het geslacht bekend gemaakt dit op een leuke en orginele manier. Door bijvoorbeeld een ballonnen in het roze of blauw uit een doos te laten opstijgen of met een confettie popper, een speciale taart of cake voor een jongen of meisje, spelletjes etc..

Wij hebben de leukste gender reveal versiering, decoratie en accessoires voor de aankleding van het feest in ons assortiment opgenomen. Zo hbben wij de gemixte kleuren blauwe en roze met vraagtekens of versiering en decoratie met de tekst "Boy or Girl" voor een super leuke gender reveal party!

Versiering voor de gender reveal party

Bij een gender reveal party komen uiteraard de kleuren blauw en roze terug in de decoratie en zal de nodige versiering voorzien zijn van de tekst Boy or Girl (Jongen of Meisje) om niet direct het geslacht van de baby bekend te maken. Naast versiering is het ook mogelijk om het eten of snoepgoed in roze en blauwe neer te leggen, roze en blauwe drank te schenken en snoepgoed op tafel te zetten. Natuurlijk zijn hier ook artikelen te vinden om het geslacht bekend te maken.

Babyshower

Kijk ook in de category babyshower voor losse roze of blauwe slingers en geboortesnoep om nog meer keuze en mogelijkheden te hebben.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 53

Pagina
per pagina
  1. -37%
    Nieuw
    Baby shower Bord groot babykleding
    Normale prijs € 3,95 Aanbiedingsprijs € 2,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 53

Pagina
per pagina