Slabbetjes

Slabbetjes

Een slabbetje of slab, moet voorkomen dat onder andere kleding vies wordt door voedselresten die gemorst worden door de baby of peuter. Een kan ook als modieus kledingstuk gedragen worden, vaak heet het dan een bandana. Afhankelijk van hun gebruik worden slabbetjes gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er handige slabbetjes met opvangbakje voor de etensresten gemaakt van stof of van zacht plastic. Dit bevorderd het hergebruik van de slabbetjes.

Wegwerp slabbetjes

Wegwerp slabbetjes zijn vaak gemaakt van papier en zijn handig voor onderweg, natuurlijk zijn dit soort slabbetjes voor eenmalig gebruik.

Herbruikbare slabbetjes

Slabbetjes die je kunt hergebruiken zijn gemaakt van stof (katoen, badstof of bamboo) of van zacht plastic zodat de baby er geen last van heeft. Dit soort slabbetjes kunnen eenvoudig gewassen of afgedaan worden. Natuurlijk kunnen deze slabbetjes eenvoudig meegenomen worden. Dit soort slabbetjes worden vaak voorzien van leuke opdrukken en plaatjes, dit maakt het ook leuk om een slab als kado te geven.

Omdoen van een slab

Een slab kan op verschillende manieren bij het kind omgedaan worden afhankelijk van merk, model of uitvoering is dit anders. Soms heeft een slabbetje enkel een gat, hierbij wordt het hoofdje van het kind door de gat getrokken. Andere mogelijke sluiting van de slab zijn, drukknopje, klittenband of de bekende veter, waarbij een strik gemaakt word.

Je vindt vele soorten slabbetjes en kleuren in deze categorie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 82

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Nieuw
  2. Slab met snor
    € 7,95
    Voeg toe aan verlanglijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 82

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst