Kwijlslabbetjes / Bandana slab

Kwijlslab (bandana slab)

Een kwijlslab of bandana slab is een doek die om de hals gedragen wordt. Bandana is een afgeleide uit het hindi en betekend binden / knopen. De doek wordt eenmaal diagonaal dubbelgevouwen en dan aan de achterzijde van hals geknoopt.

De kwijlslab / bandana slab voor baby's heeft een gelijke vorm als een echte bandana maar, wordt in de nek middels een drukknoop of klitteband vastgemaakt. De baby bandana slab wordt ook wel kwijlslab genoemd. De kwijlslab voorkomt dat de kleding in de hals van de baby nat van de kwijl wordt, wat baby's vaak doen. De bandana is vaak ook een modieuze slab die door je kind ook als normaal kledingstuk gedragen kan worden.

De Silly Billyz bandana slab is mogelijk het meest bekend maar er zijn ook nog vele andere merken zoals de mum2mum. Wij hebben zelfs de mum2mum voor jongeren.Dit is een extra grote slab en wordt vaak gebruikt bij ouderen die niet zelfstandig kunnen eten.

Babyplezier heeft vele soorten slabbetjes (merken, motiefjes etc) in het assortiment opgenomen welke direct leverbaar zijn.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. -30%
    Nieuw
    Neckerchew / kwijlslab kat/hond stippen
    Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 12,57
    Voeg toe aan verlanglijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst