Geboorte versiering

Geboorte versiering

De geboorte van een zoon of dochter is natuurlijk een geweldige gebeurtenis! Geboorte versiering wordt vaak toegepast als de baby thuis is of thuis komt uit het ziekenhuis. Met behulp van de geboorte versiering laten de kersverse ouders of familie zien, aan de buurt en kraamvisite dat er een nieuwe wereld burger in de familie is bijgekomen.

Geboorte versiering jong of meisje

Geboorte versiering voor een meisje is tegenwoordig roze en voor een jongen blauw. Vroeger was dit andersom de reden hiervoor is niet bekend.  Als geboorte versiering gebruikt men vaak slingers, ballonnen, vlaggenlijnen en andere versieringen in de betreffende kleur. Babyplezier heeft een zeer ruime keuze decoratie voor geboorte. De versiering wordt vaak binnen toegepast. Uiteraard is er ook geboorte decoratie voor buiten beschikbaar. De versiering is vaak voorzien van tekst zoals "Hoera een jongen" of "Hoera een meisje". Veel ouders gebruiken de engelse teksten "It's a boy" of Ït's a girl" 

Kraamfeest of babyshower

Versiering kan ook voor een kraamfeest of babyshower gebruikt worden. Hoewel het uitgangspunt van een kraamfeest of babyshower iets anders is, is de versiering vaak gelijk. Ook voor deze feesten zijn er vele andere blauwe en roze artikelen beschikbaar om als versiering en aankleding te dienen. Maar ook geboortesnoep ontbreekt niet in ons assortiment.

Gender reveal party

Bij een gender reveal party maken ouders het geslacht van de baby bekend. De versiering die men hier vaak gebruikt is een combinatie van blauw en roze. Maar wij hebben ook specifieke decoratie voor de reveal party, waarop de de combinatie zichtbaar is. Hierdoor wordt niet direct bij binnenkomst het geslacht van de baby verraden.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 56

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 56

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst