Opa en Oma

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 54

Pagina
per pagina
  1. EHBO Blik
    € 9,95
  2. Kaart Mijn Opa
    -23%
    Kaart Mijn Opa
    Aanbiedingsprijs € 1,50 Normale prijs € 1,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 54

Pagina
per pagina

Jullie worden opa en oma

Je bent zwanger en wilt dit fantastische nieuws natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan je ouders en schoonouders vertellen. Dat doe je natuurlijk met een van de vele zwangerschapsaankondigingen en "jullie worden opa en oma cadeautjes", die Babyplezier heeft. Wij hebben vele verschillende originele aankondigingen waarmee je op een verrassende manier kunt vertellen, dat je zwanger bent.

Gelukkig worden de gezinnetjes weer wat groter en hebben wij ook zwangerschapsaankondigingen met de tekst jullie worden weer opa en oma in ons assortiment zitten.

Opa of Oma cadeautjes

Natuurlijk, zijn er ook in deze categorie enkel cadeautjes te vinden die enkel betrekking hebben op Oma of Opa. Ook overgroot ouders zijn wij van Babyplezier niet vergeten. Deze laatste groep zal zeeeeeer verrast zijn als ze een zwangerschaps cadeautje van hun klein kind krijgen.

Cadeautips

Enekel cadeautips om te vertellen dat je zwanger bent 

Vertel het met liefde

Tevens hebben wij in deze categorie leuke cadeautjes opgenomen om te vertellen dat je ouders de beste Opa en Oma op de hele wereld zijn. Gewoon leuk om te geven bij een verjaardag of zomaar.

Speciale wensen

Doordat Babyplezier instaat is producten te bedrukken of borduren kunnen wij ook persoonlijke cadeautjes maken. Mocht je dit wensen, neem dan even contact met ons op.