Zwangerschapskettingen

Zwangerschapskettingen

Zwangerschapskettingen zijn vaak voorzien van een zwangerschapsbelletjes ook wel bola genoemd. Bola komt uit het spaans en staat voor bal.

Een zwangerschapsbelletje / bola is een mooi sieraad voor de zwangere vrouwen die zich met het magische en rustgevende geluid willen voorbereiden op een ontspannen zwangerschap en voorspoedige bevalling. De binnenzijde van een zwangerschapsbelletje / bola bevat een soort xylofoon, waar een balletje overheen danst tijdens het bewegen. Hierdoor geeft de bola een speciaal rustgevend klankeffect. 

Gebruik zwangerschapsbelletje

Vanaf circa 20 weken kan een baby in de buik het geluid horen, zoals je stem, hartslag en andere geluiden. De zwangerschapsketting of veter met de bola wordt laag op de buik gedragen, hierdoor raakt de baby vertrouwd met het belletje. De baby zal het speciale geluid van de babybel vóór en nà de geboorte als rustgevend beschouwen.

Ons ruime assortiment bola's zorgt ervoor dat je altijd een mooie passend belletje kunt vinden. Wist je dat de zwangerschapsketting een leuk cadeau is om aan de trotse aanstaande moeder te geven.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst