Aankleedkussens & hoezen

Aankleedkussen en hoezen

Een aankleedkussen wordt ook wel verschoningskussen of waskussen genoemd. Men bedoeld hierbij echter hetzelfde. Een aankleedkussen in combinatie met een kussenhoes zorgt ervoor dat je kindje comfortabel, warm en zacht ligt tijdens het aankleden of verschonen. Een verschoningskussen/aankleedkussen gebruik je eigenlijk vanaf de geboorte. Dit kussen ligt dan vaak op de commode. Zoals de namen het al aangeven ga hier hierop de baby aankleden of verschonen. Je gebruik het kussen niet alleen vanaf het begin maar voor langere tijd. Het is dus eigenlijk een onmisbaar babyartikel in de uitzet.

Waskussen - Aankleedkussen

Een waskussen of aankleedkussen is vaak gemaakt van plastic. Het kussen is vaak terug te vinden op de babykamer. De hoge randen van het kussen moeten voorkomen dat de baby makkelijk van het kussen afrolt (laat nooit je kind alleen op het kussen). Doordat het van plastic is kan het kussen ook in de badkamer gebruikt worden, nat worden is in dit geval geen probleem.

Aankleedkussenhoes

Doordat het kussen van plastic gemaakt is kan het koud en plakkerig aanvoelen voor de baby. Het is dus comfortabeler om er een kussenhoes overheen te doen. Gebeurd er een ongelukje dan eenvoudig even nieuwe hoes om het kussen en je bent weer klaar.

Hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en van verschillende merken, bijvoorbeeld in trico, jersey of badstof. Hoezen zij natuurlijk verkrijgbaar in verschillende soorten prints en kleuren. Zo kun je er altijd één kiezen welke past bij je interieur of de babykamer. Ook de kussens zijn er in diverse kleuren en prints. 

Op deze pagina vind je verschillende aankleedkussens, en hoezen in leuke kleuren en prints. Hiermee kan je het aankleedkussen zelf stijlen, daarnaast zijn deze hoezen makkelijk uit wasbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina