Dr. Brown's

Dr. Brown's fopspeen

Een Dr Brown's fopspeen is ontwikkeld door orthodontisten en dus uitermate geschikt voor de kleine baby mondjes. De fopspenen van Dr. Brown zijn zo ontwikkeld dat zij de minste invloed hebben op de tandjes en verminderen de druk op het gehemelte van uw kleintje maar toch zorgen ze voor een goede mondontwikkeling. Doordat de speen erg dun is aan de voorkant, heeft dit zo min mogelijk schadelijke invloed op het mondje en de tandjes. De ronde achterkant van de speen zorgt ervoor dat de mondontwikkeling wordt gestimuleerd en geeft de baby hierdoor een behaaglijk gevoel, net zoals de Dr. Brown babyflessen.  

Dr. Browns classic fopspenen

De classic fopspenen zijn zo ontwikkeld dat door het zuigvrije luchtkanaal zuigkracht nodig en dus ook de druk vermindert het gehemelte. Het zachte, bolle uiteinde wordt breder door de zuigbewegingen. De lage druk die ontstaat, geeft de baby een behaaglijk gevoel. Hierdoor vermindert de druk in de mond waardoor tandheelkundige problemen kunnen ontstaan. Het dunne ontwerp is nauwelijks belastend vooor de mond van jouw kleintje. Dr Brown's fopspenen zijn in diverse kleuren en voor verschillende leverns fase van uw kind, voor zowel jongens als meisjes beschikbaar. Alle varianten – de classics hebben diverse prints.

Dr. Browns glow in the dark fopspenen

De Dr. Browns glow in the dark fopspenen voldoen aan de zelfde eisen die een baby heeft aan een speen. Echter lichten deze spenen op in het donker zodat ze voor ouders en baby makkelijk te vinden zijn.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. -33%
  Dr brown fopspeen vis fase 1 roze 0-6 mnd
  Normale prijs € 5,99 Speciale prijs € 3,99
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. -20%
  Dr Brown speen glow in the dark roze 0-6 mnd
  Normale prijs € 9,99 Speciale prijs € 7,99
  Voeg toe aan verlanglijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst