Fopspeenhouders

Speenkoorden, speendoekjes, speenkettingen en speenknuffels zijn zeer handig bij het gebruik van een fospspeen. De functie van een van de genoemde babyartikelen is het niet kwijtraken of sneller terugvinden van de speen.

Speenkoord en speenketting

Een speenkoord of speenketting is een handig hulpmiddel om de fopspeen niet kwijt te raken. De speen wordt vast gemaakt aan de het koord of ketting. Deze wordt dan weer middels een clip aan de kleding vast gemaakt. Het fijne hiervan is dat de speen nu niet meer op de grond kan vallen of kwijt raakt.

Speendoekje of speenknuffel

Bij een doekje of knuffel wordt de speen ook vast gemaakt. Maar mocht de baby of kind geen zin meer in de fopspeen hebben, dan kunnen ze heerlijk gaan knuffelen. De fopspeen hier door het speendoekje of knuffel makkelijk terug te vinden.

Fopspeenhouders

Als laatste zijn er ook nog de fopspeenhouders, hierin kan de speen opgeborgen worden, waardoor deze niet zo in de zak of tas gedaan hoeft te worden, wat erg onhygiënisch is. De speen blijft door de houder gewoon schoon.

Babyplezier heeft vele verschillende merken en modellen van al deze producten opgenomen in het assortiment. Bestel makkelijk en snel online.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst