Dr Brown's

Dr. Brown's Flessen

Dr Brown's flessen werken tegen darmkrampjes. Het unieke Dr Brown's ventielsysteem voorkomt dat er lucht in de melk komt en dat de fles met speen niet vacuüm gezogen worden. Deze combinatie van de Dr Brown's fles helpen darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. De positieve werking van de Dr Brown's fles is wetenschappelijk bewezen. Wij hebben deze dan ook al sinds vele jaren in ons assortiment opgenomen.

De Dr Brown's fles als beste de belangrijkste voedingsstoffen te behouden. Het ventielsysteem van Dr. Brown's zorgt er namelijk voor dat de vitamines A, C en E in de voeding blijft behouden.

De werking van Dr. Browns

Werking Dr Brown FlesHet unieke gepatenteerde ventielsysteem; dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet onze fles precies?

 1. Het gepatenteerde ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht.
 2. De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Omdat er geen lucht in de voeding komt, blijven essentiële voedingstoffen behouden.
 3. Je kindje drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes -en zonder de negatieve gevolgen daarvan. De fles helpt koliek (darmkrampjes), boertjes en overgeven voorkomen.
 4. De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.

Soorten babyflessen van Dr Brown's

Dr. Brown flessen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

 • Dr. Brown's (standaard) smallehals flessen
 • Dr. Brown's bredehals flessen

De smallehals of standaard fles van Dr. Brown heeft een `normale` flessenspeen, zoals bij vele andere merken ook het geval is. Doorddat de hap voor de baby niet erg groot is worden de standaard flessen vrij gemakkelijk geaccepteerd door baby´s die geen borstvoeding krijgen of hebben gehad. Voor baby´s die borstvoeding krijgen of hebben gehad adviseren wij de brede Dr. Brown fles. Dit omdat het kind dan reeds gewend is aan een brede hap.

Naast de flessen heeft Dr. Brown ook nog andere babyartikelen in het assortiment zitten. Denk hierbij aan:

 • Fopspenen en andere producten voor de baby 
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. -33%
  Dr brown fopspeen vis fase 1 roze 0-6 mnd
  Normale prijs € 5,99 Aanbiedingsprijs € 3,99
 2. Dr Brown's tandenborstel blauw
  Normale prijs € 6,99 Aanbiedingsprijs € 5,59
 3. -10%
  Dr Brown speen glow in the dark roze 0-6 mnd
  Normale prijs € 9,99 Aanbiedingsprijs € 7,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina