AerosleepAerosleep is niet alleen een naam, maar ook een unieke baby slaapsysteem dat bestaat uit een gamma babyproducten die ondermeer de slaapveiligheid van de baby verhogen. In dit artikel willen wij - hoewel er ook Aerosleep producten voor volwassenen bestaan - de werken en alle Aerosleep producten uit de baby range uitleggen.

Aerosleep

Het Aerosleep slaapsysteem berust op een unieke 3D-technologie en de producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat het oppervlakte waarop de baby slaapt goed luchtdoorlatend moet zijn. De 3D-honingraatstructuur van Aerosleep zorgt dat de baby boven op het matras zweeft, want de Aerosleep bestaat namelijk uit 95% lucht, hierdoor ontstaat een zeer goede luchtdoorlatendheid. De luchtdoorlatendheid van Aerosleep bedraagt 1260 liter/m2 per seconde, dit is veel meer dan de vereiste 700 liter/m2 per seconde die nodig is voor een vrije ademhaling. Ook wordt met een Aerosleep de uitgeademde CO2 vele malen beter afgevoerd waardoor het herinademen van uitgeademde CO2 kleiner is. Het Aerosleep slaapsysteem brengt hierdoor verschillende voordelen met zich mee:

  • Beschermt tegen verstikking: Baby's kunnen het beste op hun rugje slapen heeft onderzoek heeft uitgewezen. Vanaf de leeftijd van drie maanden, kunnen baby's zich echter in hun slaap uit zichzelf op hun buikje draaien. Dankzij de maximale luchtdoorlaatbaarheid van de 3D-honingraatstructuur kunnen baby's ook in die houding volledig vrij ademen. Het risico op verstikking daalt hierdoor aanzienlijk.
  • Beschermt tegen herinademen CO2 : Optimale afvoer van uitgeademde lucht (CO2) en aanvoer van frisse lucht uit de omgeving. Dit vermindert het herinademen van CO2 (rebreathing).
  • Beschermt tegen oververhitting: Ook helpt de AeroSleep de lichaamstemperatuur van uw baby onder controle te houden. Baby's krijgen gauw te warm. Maar door de open 3D-honingraatstructuur wordt warme lucht van het lichaam afgevoerd en frisse lucht uit de omgeving aangevoerd. Hierdoor kan overtollige lichaamswarmte moeiteloos transpireren. De baby houdt op die manier zijn lichaamstemperatuur onder controle en het risico op oververhitting of warmtestuwing verkleint.

Een AeroSleep zal preventief de gevaren bij een slapende baby verminderen.

Aerosleep babyartikelen

Op basis van de bovengenoemde eigenschappen heeft Aerosleep een aantal babyartikelen ontwikkeld. Op basis van de toepassing en uitleg kunt u zelf bepalen wel Aerosleep product het meest geschikt is voor u.

Aerosleep babymatras Elegance

Babymatras Aerosleep Elegance is een compleet Aerosleep baby pakket. Het bestaat uit een babymatras met gewatteerde hoes en een Aerosleep baby protect matrasbeschermer. De babymatras is gemaakt van polyether met hoge dichtheid (30kg/m³) die hierdoor een optimale ondersteuning aan de baby geeft.  De makkelijk zachte afneembare hoes kan gewassen worden op  40°C. Op dit babymatras ligt een Aerosleep baby protect matrasbeschermer. De Aerosleep matrasbeschermeris voorzien van een vochtabsorberende laag en een protectielaag. De  vochtabsorberende laag voorkomt dat urine, braaksel en ander vocht wordt geabsorbeerd zodat het niet als een vuile plas op de protectielaag achterblijft. De protectielaag heeft een dubbele functie het zorgt ervoor dat vocht etc niet in het matras doordringt maar vormt ook een barrière  tegen stof, pollen en huismijt uit de matras. Dit verkleint de kans op allergieën. Deze laag houdt de matras ook vrij van bacteriën, schimmelvorming en stof. Zo blijkt de matras langer als nieuw. Mocht je de matrasbeschermer willen wassen dan is dat geen probleem, wat deze is wasbaar op 60 °C. De Aerosleep Elegance is leverbaar in vier maten: 40x80, 60x120, 70x140 en 70x150 cm

Aerosleep matrasbeschermer baby protect

De Aerosleep baby protect matrasbeschermer is ook los verkrijgbaar. Ouders die reeds een babymatras gekocht hebben kunnen ook hun baby comfortabel en veilig laten slapen door het gebruik van de Aerosleep slaapsysteem. Een nieuw babymatras kopen is dus NIET nodig. De Aerosleep Baby protect is leverbaar in de volgende maten, 34x75, 40x60, 40x80, 40x90, 60x120, 70x140 en 70x150 cm.

Aerosleep baby original

De baby original van Aerosleep is een matrasopleg die volledig en alleen bestaat uit een open 3D-honingraatstructuur, waar de lucht vrij door circuleert. De 3D-structuur zorgt voor een goede warmte afvoer van overtollige lichaamswarmte en een goede aanvoer van frisse lucht. Dit voorkomt warmtestuwing of oververhitting. De baby original is dus nietvoorzien van een  protectielaag, maar je kind zal wel comfortabel in bed liggen en kunnen genieten van het slaapsysteem. Om een gezond en zuiver slaapoppervlak te blijven houden kan de Aerosleep baby original gewassen worden op 40 °C.

Aerosleep hoeslaken

Een hoeslaken van Aerosleep is speciaal gemaakt van een zachte ademende stof welk speciaal is ontwikkeld voor het AeroSleep-concept om de luchtcirculatie te maximaliseren. Het zorgt voor een maximale luchtcirculatie tussen de 3D-honingraatstructuur en uw baby, door de open strucuur. Een gewoon hoeslaken zal de werking van het Aerosleep slaapsysteem sterk te niet doen. Aerosleep hoeslakens zijn verkrijgbaar in de kleuren aqua, grijs, ecru, lime, roze en  wit. Hierbij zijn echter niet alle kleuren beschikbaar voor elk maat  babymatrasje.

Aerosleep anti-transpirant

Door de goede luchtcirculatie van de Aerosleep heeft het ook een goede anti-transpirerende werking. Hierdoor heeft Aerosleep ook verschillende inleg hoezen gemaakt voor de verschillende groepen (0,1,  en 2-3) autostoelen maar ook voor de buggy. Je kind hoeft dus niet meer met een bezwete rug in de autostoel of buggy te zitten.  Naast de anti-transpirant inleg is er ook een cover beschikbaar voor de autostoelen. Zowel de inleg als cover zijn voorzien van uitsparingen om de veiligheidgordels door te voeren. Beide Aerosleep producten zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren. Indien u toch nog vragen heeft over de producten of meer informatie wenst over Aerosleep, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] In onze webshop zijn alle Aerosleep babyartikelen zijn terug te vinden >>