Lalaboom educatief speelgoedLalaboom is er ingeslaagd om de eeuwenoude kralensnoer te laten herontdekken door kinderen. Dit alles gebaseerd op het Montessori principe.

Montessori principe

Bij dit principe is de insteek dat het kind het zelf moet leren. Met de aangereikte materialen. Tevens als het kind merkt dat iets niet goed is het verbeterd en leert van de gemaakte fouten.

Lalaboom kralen

De kralen stimuleren deze leerkurve, nieuwsgierigheid , het logisch denken en de motorische vaardigeheden bij de kinderen.

De kralen zijn niet alleen mooi en kleurrijk. Ze geven het kind stap voor stap de ontwikkeling die het nodig heeft. Het stapelen, bouwen, rijgen, mixen, combineren van de kleurrijke kralen is goed voor Hand oogcoƶrdinatie, greep, fijne motoriek, visuele en ruimtelijke waarneming en balans. Lalaboom zal voor uren educatief speelplezier.

De 11 verschillende kralen zijn voorzien van verschillende texturen (10 in totaal) en in 10 kleuren beschikbaar.

De Laalboom krallencollectie is geschikt voor kinderen van +10 maanden tot 3 jaar en ouder.

  • 10m+: Klikken, stapelen, combineren
  • 15m+: Openen, wisselen, combineren
  • 18m+: Combineren
  • 20m+: Bouwen
  • 24m+: Rijgen

Natuurlijk is dit eductief speelgoed van Lalaboom BPA, PVC, Phthalete vrij. Ook is het eenvoudig schoon te maken wat bij kinderen een must is.

Awards

Het merk Lalaboom heeft in 2018 in verschillende landen verschillende awards gewonnen, zoals de 2018 TopToy Award, de Grand Prix de Jouet en de German design award

Cadeau

De Lalaboom kralen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen waardoor je altijd een juiste verpakking als cadeau kunt geven.