Een Kletspot voor ouderwetse gezelligheid

Weet je de tijd nog dat we meer tijd voor familie, vrienden en kennissen hadden en leuke lachmoment met elkaar beleven? Door de komst van internet zitten we meer met onze neus in ons mobiele devices dan dat we naar andere luisteren. Dus weg met die mobiel, even tijd voor elkaar.

Babyplezier heeft daarom de kletspot. De kletspot bevat vele vragen lachwekkende vragen, leuke suggestie en dilemma's om over na te denken.

Dus niet de standaard vragen, “Hoe was je dag?”, “Nog wat leuks gedaan?”.

Maar vragen zoals:

  • Wat is jouw grootste blunder?
  • Welke droomreis wil jij nog maken?
  • Ben je liever 15 cm korter of 25 kilo zwaarder?

De pot zorgt voor oprechte aandacht voor elkaar, meer waardering, contact en gezelligheid. Met een van de verschillende de kletspotten op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met vrienden, familie en visite. Het ouderwets luisteren naar elkaar en weten wat de ander bezighoud komt weer terug.

De Kletspot

De kletspot is er voor alle leeftijden, het kan gespeeld worden als spel of gewoon zomaar. Een gezellige middag of avond is gegarandeerd. Een spel zonder spelregels, gewoon de deksel eraf en je hebt urenlang plezier met de vragen en dilemma's die stijlvol op de Kletskaarten staan.

We kunnen de potten indelen in:

  • Kinderen: De kletspot 'kids editie'. Speciaal voor kids tussen de 6 en 14 jaar.
  • Iedereen: Kletstpotten voor iedereen
  • Volwassenen: Potten met stoute, 18+ en uitdagende vragen

Orgineel cadeau

Een kletspot is een leuk origineel cadeau om te geven bij vele gelegenheden maar ook zeer leuk om voor je zelf te kopen en houden. Verkooppunt Babyplezier heeft alle potten direct uit voorraad leverbaar.