Angelcare Luieremmer DeluxeAngelcare Luieremmer Deluxe De Angelcare luieremmer Deluxe met voetpedaal heeft een afmeting van 70x25x29 cm. Door zijn neutrale witte kleur en doordat deze gegarandeerd reukloos is past deze luieremmer in elke babykamer, keuken of huiskamer.

Gebruik van de luieremmer

Deze luxe luieremmer is gebruiksvriendelijk door de ergonomische hoogte en door het voetpedaal ‘handsfree’ te bedienen. De werking van de Angelcare DeLuxe luieremmer is simpel en toch effectief tegen geuren. Gebruik de voetpedaal om de luieremmer te openen. Leg de vieze luier op de sluiting verwijder de voet van het voetpedaal en de luier valt door de sluiting in de emmer. De double lock zorgt er voor dat de zak gesloten blijft als de luieremmer opnieuw opengaat. Er kunnen tot ± 38 luiers (maat 2) in de emmer, waarna de folie met het mesje eenvoudig is doorsnijden en dichtknopen. De Angelcare Deluxe verbruikt tot vijfmaal minder folie dan de meeste andere luieremmers, omdat de Angelcare Deluxe zonder draaibeweging werkt. De Angelcare luieremmer wordt geleverd met éénn gratis navulcassette, goed voor ± 180 luiers (maat 2).

Gegarandeerd reukloos

Waarom is de Angelcare luieremmer Deluxe reukloos? Het geheim zit in de folie. Hoewel de folie NIET geparfumeerd is, deze reukloos. De folie is namelijk een gepatenteerd meerlagen systeem. De folie in combinatie met het double lock sluit systeem zorgt er voor dat de zak gesloten blijft als de luieremmer opnieuw opengaat en dus 100% reukloos is en blijft. Wil jij ook reukloos luiers weggooien, bestel deze Angelcare Deluxe luieremmer en de navulling dan direct online.