De BabyBjorn Retrolijn is vandaag binnen gekomen bij babywinkel Babyplezier. Om de 50ste verjaardag te vieren, heeft BabyBjorn een collectie babysitters en draagzakken ontworpen in retro-stijl stoffen.

BabyBjorn Draagzak

De klassieke, oorspronkelijke BabyBjorn Draagzak Original is één van de favorieten die  in drie verschillende stoffen uit de jaren 1960 en 1970 is geproduceerd. Uit de jaren 60 heeft men gekozen voor de slijtagebestendige en warme ribfluwelen stof, evenals de fijne bloemenprint en voor de jaren 70 heeft BabyBjorn gekozen voor twee oude printen in bruin/oranje en blauw.

BabyBjorn Babysitter Balance

Ook de BabyBjorn Babysitter Balance is verkrijgbaar in de retro-stoffen. De babysitter balance is en geschikt voor pasgeboren baby’s van 3,5 kg tot kinderen van 13 kg. Verstelbaar in drie standen om zo het evenwichtsgevoel en motoriek van je baby te trainen.   De strepen van de blauwe en de oranje/bruine draagzakken en de babysitters die deel uitmaken van de BabyBjorn Retro Line, verschuiven dusdanig dat elk exemplaar een unieke look heeft. De retrocollectie is beschikbaar in beperkte oplage. Wil jij de zomer ingaan met deze retrolijn, bestel dan snel (want de oplage is beperkt)via onze website www.babyplezier.nl