Beaba komt ook dit jaar weer met een Limited Edition uitvoering van een van de artikelen. Het kabouterlampje is dit jaar uit het brede assortiment gekozen om als Limited Edition te gelden. Het bekende kabouterlampje in zijn frisse kleuren is als Limited Edition omgetoverd tot een echt kabouterlampje. Zo is hiervoor de kleur rood gekozen. Het nachtlampje is voorzien van een rode muts en rode voetjes. Nu is niet alleen je kind een "kabouter" maar ook het lampje zelf. Ook zijner een printjes van sterretjes op de lantaarn te vinden.

Wat is het Beaba kabouterlampje?

Het Beaba kabouterlampje en een multifunctioneel nachtlampje. Het vrolijk gekleurde nachtlampje kan namelijk gebruikt worden als het kind nog een baby is, maar ook als de kind een peuter wordt en zelf gaat rond stappen. Tijdens de babyleeftijd stelt het zachte licht de baby gerust tijdens het slapen. Als ouder heb je ook voldoende licht om een kijkje bij de baby te nemen zonder het normale licht aan te doen. Als het kind groter wordt en de peuterleeftijd bereikt kan het nachtlampje omgetoverd worden tot een echter lantaarn. Deze lantaarn kan namelijk makkelijk worden vast gehouden worden met het ergonomische handvat - de muts van het kabouterlampje. Ook kan de lichtsterkte kan ingesteld worden door het op het enige knopje aan de achterzijde te drukken. Je kind dan nu bijvoorbeeld veilig naar het toilet gaan, makkelijk bij zindelijkheidstraining. Zeg nu zelf welk kind wil niet met de Beaba kabouterlamp naar het toilet.

Werking van het nachtlampje

De Beaba kabouterlamp is voorzien van led verlichting en is hierdoor dus energie zuinig en kan hierdoor wel tot ca 8 uur branden op de 6 volt accu. Uiteraard dien je het kabouterlampje dan wel goed op te laden. De led verlichting van het nachtlampje kent twee lichtsterkes namelijk schemer en sterker waardoor het lampje dus als lantaarn kan dienen. Standaard wordt het Beaba kabouterlampje geleverd met een 220 v adapter hierdoor zal het kabouterlampje weer direct opgeladen worden zodra de kabouter lantaarn terug op de voet geplaatst wordt. Zoals de naam al aangeeft is het kabouterlampje Limited Edition maar tijdelijk leverbaar, dus wil je dit jaar je kind verrassen wees er dan snel bij. De normale uitvoeringen (aqua blauw,oranje-roze, paars-groen) van het lampje zijn uiteraard het hele jaar door verkrijgbaar.