Baby zwemband swimtrainer classic roodEen dagje gaan zwemmen met je kind kan heel ontspannend zijn als je kind kan zwemmen. Maar indien je kind nog niet kan zwemmen is veiligheid een belangrijk item waar je op dient te letten. Deze veiligheid start bij de keuze van de juiste zwemband. Bij Fred Swim Academy ontwikkelde men een drie stappenplan om kinderen te leren zwemmen en met water vertrouwd te maken. De Swimtrainers van Fred Swim Academy zijn namelijk aangepast aan de  leerfase van het kind en de leeftijdscategorie. Zo zijn de de Swimtrainer classic rood, oranje en geel ontstaan. Met behulp van de juiste zwemband leren kinderen op jonge leeftijd al zwemmen en kunnen ze ook hun zwemtechniek ververbeteren.

Zo is er de rode Swimtrainer classic baby (voor de aller jongste vanaf 3 maanden tot circa 4 jaar). Deze zwemband maakt de baby vertrouwd met water en helpt om de juiste beenbewegingen aan te leren. Pasgeboren baby's kennen allemaal de kikvors beweging (de natuurlijke zwemreflex). Als de kinderen al wat ouder zijn dan helpt deze swimtrainer de techniek te behouden, of om aan te leren.
De Swimtrainer classic oranje die geschikt is voor kinderen vanaf 15 kg tot circa 30 kg (2 tot 6 jaar) helpt uw kind om de coördinatie van arm- en beenwegingen te perfectioneren.
De laatste uit de rij is de gele Classic Swimtrainer (voor gevorderden zwemmertjes) van 20 tot 36 kg. Deze zwemband vergemakkelijkt de overgang naar vrij zwemmen.
De zwembanden van Fred Swim Academy zijn vervaardigt uit duurzaam kunststof en hebben 5 individueel regelbare compartimenten. Dankzij het praktisch clipslot wordt de Swimtrainer snel een eenvoudig omgedaan. Het drijfvermogen van de Swimtrainer Classic is aan te passen aan het gewicht van het kind, door eenvoudig de hoofdkamers meer of minder op te blazen. Uw kind is veilig en voelt zich veilig met een zwemband die past.

Swimtrainer Classic rood gewicht indicatie

Swimtrainer Classic oranje gewicht indicatieSwimtrainer Classic geel gewicht indicatie