Zelfrijdende kinderwagen SmartBe

Volkswagen Visie?

Een kinderwagen die zelf remt. Hiermee bracht Volkswagen in 2015 een idee op de markt. In april 2015 lanceerde Volkswagen de merkcampagne ‘Je verwacht meer als je Volkswagen rijdt’. Hiermee werd de klassieke Volkswagen betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie in de kijker gezet. In de commercial zien we verschillende Volkswagen rijders die even hoge verwachtingen hebben van andere producten, onder meer een kinderwagen die niet automatisch remt. Op de Facebook pagina van Volkswagen reageerde toen een fan dat het eigenlijk een heel goed idee is om een kinderwagen automatisch te laten remmen. Daar was Volkswagen het helemaal mee eens, en zette vervolgens hun techneuten aan het werk. Het resultaat daarvan zie je in onderstaande video. Had Volkswagen een vooruitziende blik?

Stapje verder

Nu in januari 2016, komen we de volgende kinderwagen van de toekomst tegen, Smartbe. Hierbij gaan we nog een stapje verder. Deze kinderwagen remt niet alleen automatisch maar volgt de ouder waar deze ook naar toegaat, middels de aangedreven wielen het tracking systeem.  Naast dit alles is deze kinderwagen van nog meer "snuffjes voorzien". Wat dacht je van een flessen warmer, telefoon lader, acclimatiserings controle in de kinderwagenbak, automatisch dekje zodat de baby het niet koud krijgt, baby muziek om de baby te kalmeren, anti-diefstal systeem, licht en alsof dat alles nog niet genoeg is, is de kinderwagen ook uitgerust met een video systeem om je baby te volgen. [embed width="400" height="225"]https://vimeo.com/152167800[/embed] 

Maak het mee mogelijk

Zie jij het wel zitten dat een dergelijke kinderwagen op de markt komt. Doe dan een donnatie. Mocht je dit niet zien zitten, laat dan je argumenten eens weten hieronder.