Lief! lifestyle babyproducten Het merk Lief! is geen nieuw kommer op babygebied en heeft zijn status dan ook al bewezen. Babyplezier heeft daarom besloten het assortiment uit te breiden met de Lief! lifestyle babyproducten voor jongens en meisjes. Zo hebben wij gekozen voor de Lief! buggy Scala, kinderstoel Beta en wipstoel Bungee.

Lief! buggy Scala

Deze comfortabele Lief! buggy met een duw hoogte van 107 cm en is geschikt voor kinderen tot 15 kg en voorzien van vele opties, denk hierbij aan een vijf-puntsgordel, boodschappenmandje, speelbeugel, zonnekap, wasbare bekleding en nog veel meer.

Lief! Beta kinderstoel

Deze meegroei kinderstoel past in elke keuken. De stoel is gemaakt van beukenhout en kan gebruikt worden tot 90 kg, dus ook geschikt voor volwassenen. Uiteraard is de stoel voorzien van speelblad / eetblad. Afhankelijk van de keuze (jongen of meisje) wordt de stoel met een andere bekleding geleverd.

Lief! Bungee wipstoel

De Bungee Lief! wipstoel is een heerlijke knuffel of rust plek voor de baby. Het veiligheidstuigje zorgt ervoor dat je kind veilig ligt. Het wipstoeltje kan tot 9 kg gebruikt worden en de bekleding is natuurlijk wasbaar. Meer details over de Lief! babyproducten zijn te vinden op onze website.