Hier in het zuiden is de carnaval inmiddels voorbij en dus zo ook de maand februari. Tijd om eens te kijken hoe het afgelopen maand met Sandra en haar zwangerschap gegaan is. We volgen in deze blogserie Sandra Snoeren die Bewust alleenstaande moeder wil worden. In de eerste blogserie hebben we kunnen lezen dat Sandra een dochtertje zal krijgen. Sinds het bekend gemaakt is tijdens de reveal party dat Sandra zwanger is en een meisje verwacht heeft ze vele leuke en lieve reacties mogen ontvangen uit haar omgeving. Inmiddels is Sandra 20 weken zwanger en dat begint nu langzaam ook zichtbaar te worden. Ze heeft sinds vorige maand weer een "pret-echo" gehad. "Zo'n pret was het niet. Ik heb zelfs tweemaal een echo moeten doen want de jonge dame, wilde niet meewerken", vertelt Sandra. "Maar nu staat wel met 100% zekerheid vast dat ik echt een dochter krijg".

Te veel gekocht

Vele zwangere vrouwen geven aan dat ze de baby voelen schoppen ergens vanaf de 18de week. Zo ook bij  Sandra. "Deze dame kan al redelijke trappen uitdelen en soms op venijnige plekken. Ik moet soms echt gaan zitten dan kan ik er niet meer tegen", geeft Sandra aan. Heb je ook een bezoekje gebracht aan de 9 maanden beurs? Ja, samen met mijn vriendin zijn wij afgelopen week geweest. We hebben daar vele leuke dingen gezien en vele kleine leuke hebbe dingetjes gekocht. We hebben eigenlijk weer veel te veel gekocht." Door het bezoekje aan de beurs heb ik ook vele leuke ideeën opgedaan en dat heeft me de naaimachine doen ontdekken. Ik ben nu zelf babyartikelen aan het maken, zoals kleertjes, dekentjes en allerlei kleine freubel-dingetjes. Gewoon leuk om te doen.

Toppie

De zwangerschap brengt ook ongemakken voor Sandra met zich mee. Zo heeft ze sinds enkele weken in haar gezicht en nek - eigenlijk hele lichaam - uitslag. Kleine bultjes die jeuken. Op dit moment gaat het nog. Hopelijk blijft het zo, wat het is is nog onbekend. Maar tot zover gaat de zwangerschap voorspoedig, mag ik zelf wel zeggen. Niet misselijk of ziek, toppie dus. Tot zover weer deze blog uit de serie van Sandra’s haar zwangerschap. Hoewel er niet veel te melden was hopen wij dat je het weer de moeite vond op de zwangerschap te volgen. Wij kijken uit naar de volgende blog van deze aanstaande moeder.