Feetje Babykleding logoHoewel het nu net voor heel Nederland zomervakantie is en het dus nog hartje zomer, hebben wij reeds de eerste levering Feetje Babykleding uit de wintercollectie 2016 - 2017 binnen gekregen. Je zult zelf mogelijk nog niet bezig zijn met de winter maar wij wel. Daarom hier al de nodige informatie om de kleine spruit in de winter modieus aangekleed te hebben.

Feetje wintercollectie

Dit jaar bestaat de Feetje wintercollectie 2016 - 2017 uit 5 collecties, namelijk Shine bright, Baby blue, Baby Pink, Mr. Cute en You. De Shine Bright is een collectie die bestaat uit neutrale babykleding in de kleur grijs, die zowel door een jongentje als meisje gedragen kunnen worden. De Baby Pink en Blue zijn uiteraard enkel voor een jongetje of meisje te dragen, afhankelijk van kleur. De naam Mr. Cute geeft al aan dat deze collectie voor jongetjes is en de tegenhanger die speciaal voor meisjes gemaakt is is de You collectie. In elke collectie komen nodige producten voor van romper, boxpakje, broekje, truitje, jasje en zelf mutsjes en sokjes. Je ziet Feetje heeft voor iedereen wat wils. Of je het nu voor je eigen kind koopt of het als kado wenst te geven. Babyplezier heeft reeds de eerste artikelen uit de genoemde wintercollecties 2016-2017 binnen en op de website geplaatst. 

Feetje Babykleding

Het merk FEETJE  komt van Nederlandse bodem en bestaat al ruim 35 jaar! De leuke designs, mooie kwaliteit en het aantrekkelijke prijsniveau maken het een populair merk dat leuk is om te krijgen, maar vooral ook om te geven! Elk seizoen heeft het een verrassende én kindvriendelijke collectie vanaf maat 44 t/m 86 in de kleuren grijs, blauw, roze en mint groen. Dit zijn ook enkele redenen waarom Babyplezier dit geweldige babykleding merk in de collectie heeft opgenomen.