De Medela Swing is de populairste enkele elektrische borstkolf ter wereld die is uitgerust met de nieuwste technologie. Daarom heeft de Swing  al meerdere prijzen in de wacht sleepte over de gehele wereld.

Waarom

De Medela Swing is uiterst compact en daardoor ook gemakkelijk in gebruik. Door zijn compacte formaat is deze kolf gemakkelijk mee te nemen, voor als je onderweg wilt kolven. De borstkolf is gemakkelijk in elkaar te zetten, zodat je hem dus snel kan gebruiken. Naast  het gewicht en formaat van de Swing vinden moeders het ook prettig dat de zuigkracht van de kolf te regelen is. De Swing heeft dezelfde performace als de Medela Pump-in-Style alleen vele malen compacter.

2 Fase kolven

De Medela Swing is een twee-fasen kolf. Dit betekend dat de kolf het natuurlijk zuigen van de baby nabootst. Dus wat sneller in het begin - zodat de toeschietreflex start - en daarna rustiger wat geheel automatisch gaat. Het voordeel van het 2-fase kolven is dat door de toeschietreflex je meer melk kunt kloven in kortere tijd door de snellere melkstroom. Hierdoor is het kolven bijzonder aangenaam, comfortabel en efficiënt.

Medela Swing schoonmaken

Door het goed doordachte design bestaat de Medela Swing uit een minimaal aantal onderdelen. Dit is uiterst handig als je de Swing eens moet schoonmaken. In verband met een goede hygiëne voor zowel moeder als baby is het aan te raden om de borstkolf regelmatig schoon te maken. Ook zorgt het schoonmaken van de Swing ervoor dat optimaal gebruikt kunt blijven maken van de kolf voor een lange periode. Onderdelen die stuk gaan door gebruik of verkeerd gebruik, kwijt raken, etc kunnen evenvoudig vervangen worden, om dat de Medela onderdelen los verkrijgbaar zijn in onze webshop. Let er bij het bestellen wel op dat je de onderdelen voor de juiste kolf besteld. Medela heeft namelijk meerdere borstkolven. Zo zijn er ook nog de Freestyle, Harmony en mini electric. U kunt de handleiding van de Medela Swing en een extra losse schoonmaakinstructie hier downloaden. De Medela Swing is niet voor niets de meest gekozen borstkolf, zelf ook de Medela Swing Borstkolf kopen kom dan naar onze winkel of ga naar de webshop >>