Tiny Love is reeds 18 jaar gespecialiseerd in het creëren van ontwikkelingsspeelgoed voor baby’s. Gedurende deze periode heeft Tiny Love een reputatie opgebouwd als een bedrijf. Waarbij de ontwikkeling en vermaak van uw baby de hoogste prioriteit hebben. Om dit alles nog meer kracht bij te zetten hebben zij een nieuw logo ontwikkeld.Het langwerpige logo is vervangen door een tekstbalon  met de merknaam "Tiny Love". Dit symboliseert het de communicatie tusse n ouders en kind om samen op te groeien en samen mijlpalen te bereiken. Het Tiny Love 7 elementen System- is een uitgebreide set van tools die de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden baby's, motorische vaardigheden, sensorische en emotionele groei te bevorderen.

Nieuwe Muziekmobiel

Ter introductie van het nieuwe logo zijn er enkele nieuwe babyartikelen geintroduceerd. Een daarvan is de Tiny Love muziekmobiel Soothe n Groove. Tiny Love muziekmobiel heeft naast de 40 minuten muziek ook vele andere opties voor je kind. Verder zoeken naar een muziekmobiel die aan de wensen van een kind voldoet hoeft dus niet meer. Zo heeft deze Tiny Love muziekmobiel maar liefst 6 muziek soorten met 18 verschillende deuntjes. Tevens is deze mobiel voorzien van een nachtlampjeen natuurlijk kleurrijke figuurtjes. Net als alle andere muziekmobielen van Tiny Love is ook deze eenvoudig te monteren op box,bed of wieg. Maar als het kind groter wordt kan de mobiel ook als "radio" gebruikt worden. Tiny Love groeit met deze muziekmobiel mee met de ontwikkeling van je kind. De muziekmobiel is reed verkrijgbaar in onze online webshop of via onze winkel.

Wipstoel / wieg

Ook de Tiny Love  Rocker Napper is nieuw. De Rocker Napper is een wieg en wipstoel in een. Wil je de baby lekker laten slapen dan kan dat, want de baby kan heerlijk plat liggen net als in een bed. Echter is dit wiegje voorzien van randen waardoor je kind niet uit het wiegje kan vallen.  De wieg is ook voorzien van een speeltje met negen verschillende geluiden, je kind hoeft zich dus niet te vervelen. Met enkel eenvoudige handelingen tover je de wieg om in wipstoel. Je kunt van het stoeltje lekker lang gebruik maken omdat tot een gewicht van 18 kg kan. Omdit moment is de Tiny Love Rock Napper nog niet beschikbaar, maar zodra Tiny Love de beschikbaarheid bekend heeft gemaakt zal de Rock Napper op onze website te vinden zijn. Babyspeciaalzaak Babyplezier heeft namelijk het gehele Tiny Love assortiment.